Роля на протеините
Макронутриентите са протеини, мазнини и въглехидрати. Те осигуряват на организма енергия под формата на калории.
Въглехидратите са първичен източник на енергия и са отлично гориво при физическо натоварване.
Протеините са от ключово значение за изграждането на мускулна маса и за правилното функциониране на тялото.
Как да приготвите вашия протеин?
Смесете две лъжици с връх от продукта (30 г) със 150 мл вода в шейкър.
Можете да увеличите или намалите количеството в зависимост от предпочитанията си. Разклатете за 30 секунди и консумирайте.
За да получите по-плътна напитка, смесете същото количество протеин със 150 мл мляко.
След разтваряне консумирайте шейка в рамките на един час.
Какво са ВРАК?
Протеините са полимери на аминикиселините. Съществуеат 20 вида, 9 от които “есенциални” (не се синтезират от тялото и трябва да се набавят с храната). Между тях са трите верижно разклонени аминокиселинилевцин, изолевцин и валин.
Наричат се "разклонени" заради формулата им. Участват в изграждането на мускулите и възстановяването.
Какво представлява протеинът WHEY?
Протеинът WHEY е суроватъчен.
Той се усвоява бързо и стимулира метаболизма, което го прави отличен избор за периоди на възстановяване.
Защо да приемате протеини на прах?
- Покривате по-лесно дневните си нужди от протеини. - Подобрявате поддържането на мускулната си маса. - Разнообразявате източниците на протеини. - Практично е (можете да го носите в залата или в офиса).
Нашите ангажименти
21 г протеин и 5,2 г ВРАК в една доза, за да постигате целите си. Протеинът е произведен във Франция. Натурален ароматизант и подладител от растителен произход.
КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО И СЕРТИФИКАТИ
Протеинът WHEY е произведен във Франция.
50% от съставките са с произход Франция (протеин) и 50% с произход от Нидерландия.
Със сертификат IFS Food.
Производство на продукти в съответствие с добрите производствени практики и съгласно методите и принципите на HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Point, Анализ на опасностите и контрол на критичните точки).
Физико-химични, микробиологични и токсикологични тестове, тестове за чувствителност.
Кога да приемате протеина?
За възстановяване приемайте един шейкър 30 мин след тренировката. Препоръчваме да измивате шейкъра веднага след използване.
Можете да го използвате към добавка към храненето, като консумирате протеина на закуска или преди тренировка.
Съвети за използване
Съчетавайте физическото натоварване с разнообразно и балансирано хранене и здравословен начин на живот.
При продължителна консумация (над 6-8 седмици) се консултирайте с лекар.
Да не се приема при бъбречна недостатъчност, хепатит, от бременни жени и деца до 14 год. Да се държи далече от деца.
Семпла формула и вкус
Работихме усилено, за да ви предложим балансиран и дълготраен вкус.
Ако сте свикнали с протеини с изкуствени подсладители, нашите нови суроватъчни протеини може да ви се сторят по-леки.
За да подсилите вкуса, препоръчваме да намалите количеството на течността, необходима за приготвяне на напитката. 50 мл по-малко течност ще повлияят значително на вкуса.
В резултат на проведените тестове препоръчваме да приготвяте напитката със 150 мл течност.
Съдържание на лактоза за 100 г
+/- 10 г.
Хранителни стойности
Хранителни стойности: 100 г | 30 г
Енергийни стойности: 366 kcal | 110 kcal
Енергийни стойности: 1548 Kj | 464 Kj
Мазнини: 2,1 г | 0,6 г
От които наситени: 1,3 г | 0,3 г
Въглехидрати: 14 г | 4,2 г
От които захари: 10 г | 3,1 г
Фибри: 1,1 г | 0,3 г
Протеини: 70 г | 21 г
Сол: 1,2 г | 0,35 г