СЪВЕТИ ЗА ПРИГОТВЯНЕ
1. Накиснете пелетите за 1 минута в достатъчно количество вода, което да ги покрие напълно.
2. Отцедете останалата вода.
3. Оставете настрана 5 минути.
4. Добавете течен атрактант по избор, за да увеличите привлекателността на пелетите, след това разбъркайте.
Внимавайте с пропорциите на атрактанта – степента на лепкавост на пелетите може да се промени.
ДОБАВКИ (АРОМАТ НА ЧЕСЪН)
Хранителни добавки: витамин A 3a672a (10001 UI/кг), витамин D3 3a671 (2145 UI/кг).
Олигоелементи: железен 3b107 хелат на протеинови хидролизати (40 мг/кг), йод – калциев йодат, анхидрат 3b202 (3,3 мг/кг), меден хелат на протеинови хидролизати 3b407 (3,3 мг/кг), манганов хелат на протеинови хидролизати 3b505 (13,3 мг/кг), цинков хелат на протеинови хидролизати 3b612 (40 мг/кг), селен – инактивирани селенизирани дрожди 3b8.10 (0,2 мг/кг). Ароматни субстанции: аромат на чесън (1%).
ДОБАВКИ (АРОМАТ НА ГИГАНТСКИ РАК – "MONSTER CRAB")
Хранителни добавки: витамин A 3a672a (10001 UI/кг), витамин D3 3a671 (2145 UI/кг).
Олигоелементи: железен 3b107 хелат на протеинови хидролизати (40 мг/кг), йод – калциев йодат, анхидрат 3b202 (3,3 мг/кг), меден хелат на протеинови хидролизати 3b407 (3,3 мг/кг), манганов хелат на протеинови хидролизати 3b505 (13,3 мг/кг), цинков хелат на протеинови хидролизати 3b612 (40 мг/кг), селен – инактивирани селенизирани дрожди 3b8.10 (0,2 мг/кг). Ароматни субстанции: аромат на гигантски рак (monstercrab) 1%.
ДОБАВКИ (АРОМАТ НА ЯГОДА)
Хранителни добавки: витамин A 3a672a (8751 UI/кг), витамин D3 3a671 (1556 UI/кг).
Олигоелементи: железен 3b107 хелат на протеинови хидролизати (35 мг/кг), йод – калциев йодат, анхидрат 3b202 (3 мг/кг), меден хелат на протеинови хидролизати 3b407 (3 мг/кг), манганов хелат на протеинови хидролизати 3b505 (12 мг/кг), цинков хелат на протеинови хидролизати 3b612 (35 мг/кг), селен – инактивирани селенизирани дрожди 3b8.10 (0,2 мг/кг). Ароматни субстанции: аромат на ягода 1,25%.
АНТИОКСИДАНТИ
Аромат на чесън и гигантски рак ("monster crab"): E310 пропил галат (54 мг/кг); E320 бутилхидроксианизол (54 мг/кг).
Аромат на ягода: E310 пропил галат (49 мг/кг); E320 бутилхидроксианизол (49 мг/кг).