Лампи, челници, фенери и батерии

Покажи филтри
76 Продукти
Активни филтри 0
По размер
По цвят
  • ЧЕРНО
  • СИНЬО
  • СИВО
  • ЧЕРВЕНО
  • БЕЗЦВЕТНО
  • ЗЕЛЕНО
  • КАФЯВО

Когато практикуваш един от тези спортове, осветлението е наистина важно. Благодарение на LED технологията фенерите, лампите и челниците, които предлагаме, са по-ефективни и по-компактни.

Разнообразието от лампи и фенери за къмпинг е голямо. Някои обаче са разработени за специфични цели. Лампите Quechua позволяват лесно да се освети спалното в палатката или преддверието, което се ползва от няколко души. Помислили сме и за куки, за да можеш лесно да ги закачиш на удобно място. Можеш да използваш челник, за да четеш в спалното или да се придвижваш из къмпинга през нощта.

За по-интензивна или редовна употреба при многодневни преходи Forclaz препоръчва челници за преходи с мощност поне 100 лумена. Това е гаранция за висока степен на осветяване и оптимизирана автономност. Много от нашите лампи работят в два режима. Мощният режим е подходящ при бързо придвижване през нощта. При икономичен режим светлинният обсег е по-къс, но автономността е по-голяма, което прави челника подходящ за нощни разходки или придвижване около лагера. По отношение на теглото е логично да предпочетеш леките челници за преходи с тегло до 200 грама.

Благодарение на LED технологията фенерите и челниците за туризъм вече имат по-голяма автономност и издръжливост. Те могат да осигурят светлина за няколко часа. В тази категория ще намериш динамо фенерчета, които не се нуждаят от батерии, трябва само да завъртиш манивелата за няколко секунди, за да заредиш фенерчето. Малки по размер, но удобни за хващане, малките LED фенерчетата пестят място в раницата и лесно ги прибираш джоба. Предлагаме и фенерчета за деца, които са идеални за къмпинг или игри в палатка. Техният размер е съобразен с детските ръце.

Фенерите и челниците могат да бъдат ефективно решение при спешни случаи. Прибрани в чекмеджето у дома, в жабката на автомобила или дори в ежедневната раница, те ще са ти винаги под ръка.